Apache HTTP Server Test Page powered by CentOS

Apache 2 Test Page
powered by CentOS

This page is used to test the proper operation of the Apache HTTP server after it has been installed. If you can read this page it means that the Apache HTTP server installed at this site is working properly.

If you are a member of the general public:

The fact that you are seeing this page indicates that the website you just visited is either experiencing problems or is undergoing routine maintenance.

If you would like to let the administrators of this website know that you've seen this page instead of the page you expected, you should send them e-mail. In general, mail sent to the name "webmaster" and directed to the website's domain should reach the appropriate person.

For example, if you experienced problems while visiting www.example.com, you should send e-mail to "webmaster@example.com".

If you are the website administrator:

You may now add content to the directory /var/www/html/. Note that until you do so, people visiting your website will see this page and not your content. To prevent this page from ever being used, follow the instructions in the file /etc/httpd/conf.d/welcome.conf.

You are free to use the images below on Apache and CentOS Linux powered HTTP servers. Thanks for using Apache and CentOS!

[ Powered by Apache ] [ Powered by CentOS Linux ]

About CentOS:

The Community ENTerprise Operating System (CentOS) Linux is a community-supported enterprise distribution derived from sources freely provided to the public by Red Hat. As such, CentOS Linux aims to be functionally compatible with Red Hat Enterprise Linux. The CentOS Project is the organization that builds CentOS. We mainly change packages to remove upstream vendor branding and artwork.

For information on CentOS please visit the CentOS website.

Note:

CentOS is an Operating System and it is used to power this website; however, the webserver is owned by the domain owner and not the CentOS Project. If you have issues with the content of this site, contact the owner of the domain, not the CentOS Project.

Unless this server is on the centos.org domain, the CentOS Project doesn't have anything to do with the content on this webserver or any e-mails that directed you to this site.

For example, if this website is www.example.com, you would find the owner of the example.com domain at the following WHOIS server:

Feb 12, 2011

London Reisführer von Marco Polo mit Insider Tipps

London Reisführer von Marco Polo mit Insider Tipps: Die Reiseführer von Marco Polo sind gehören wohl zu den bekanntesten Reiseführer überhaupt. Dieser Reiseführer von London bietet kompakte Informationen zu Sehenswürdigkeiten und Restaurants in London und dies in vielen verschiedenen Bereichen wie z.B. Ausgehen und Einkaufen, Low Budget- und Insider-Tipps, Wellness und Sport, Szene und Kultur, Unterkünfte, Ausflüge und Stadtspaziergänge, City-Atlas und Straßenbahn-/Bus-Linien, praktische Hinweise, Sprachführer Englisch, Kinder-Kapitel, 24 Stunden in London und Register.

Der Verlag meint dazu: Mit dem MARCO POLO erleben Sie eine Stadt der Kontraste: Top-Museen neben trendigen Shops, royaler Repräsentationsarchitektur neben Grafitti. Der praktische Band im Taschenbuchformat führt Sie in eine Stadt voller Geschichte. Aber: Entdecken Sie die Parks, der grünsten Großstadt Europas, genehmigen Sie sich einen pint im Pub oder versinken Sie mit Tee und scones im Polstersessel. Shoppen Sie auf bunten Märkten und in trendigen Designerläden. London schafft Trends! Was heute hipp, ist morgen schon Schnee von gestern. Die MARCO POLO Insider-Tipps verraten, wo Sie mit Prickelwasser über der Themse schweben und bei Sonnenaufgang von Big Ben zur Tower Bridge paddeln können. Die Low Budget-Tipps in jedem Kapitel zeigen, wie man auch für wenig Geld viel erleben und etwas Besonderes genießen und tolle Schnäppchen machen kann. Erlaufen Sie sich London! Die MARCO POLO Stadtspaziergänge entführen Sie entlang der Themse durch die Parks. Londons Umgebung hat viel zu bieten: Beschauliche Universitätsstädte, mächtige Schlösser, Vergnügungspiers am Strand locken. Ausflüge & Touren führen in beschauliche Universitätsstädte à la Harry Potter, mächtige Schlösser und dem Vergnügungsstrand in und um Londons Umgebung. „Bloß nicht!“-Tipps warnen vor der Absolvierung eines pauschalen Touristen- Programmes und vor Sprüngen in Minicabs.