Apache HTTP Server Test Page powered by CentOS

Apache 2 Test Page
powered by CentOS

This page is used to test the proper operation of the Apache HTTP server after it has been installed. If you can read this page it means that the Apache HTTP server installed at this site is working properly.

If you are a member of the general public:

The fact that you are seeing this page indicates that the website you just visited is either experiencing problems or is undergoing routine maintenance.

If you would like to let the administrators of this website know that you've seen this page instead of the page you expected, you should send them e-mail. In general, mail sent to the name "webmaster" and directed to the website's domain should reach the appropriate person.

For example, if you experienced problems while visiting www.example.com, you should send e-mail to "webmaster@example.com".

If you are the website administrator:

You may now add content to the directory /var/www/html/. Note that until you do so, people visiting your website will see this page and not your content. To prevent this page from ever being used, follow the instructions in the file /etc/httpd/conf.d/welcome.conf.

You are free to use the images below on Apache and CentOS Linux powered HTTP servers. Thanks for using Apache and CentOS!

[ Powered by Apache ] [ Powered by CentOS Linux ]

About CentOS:

The Community ENTerprise Operating System (CentOS) Linux is a community-supported enterprise distribution derived from sources freely provided to the public by Red Hat. As such, CentOS Linux aims to be functionally compatible with Red Hat Enterprise Linux. The CentOS Project is the organization that builds CentOS. We mainly change packages to remove upstream vendor branding and artwork.

For information on CentOS please visit the CentOS website.

Note:

CentOS is an Operating System and it is used to power this website; however, the webserver is owned by the domain owner and not the CentOS Project. If you have issues with the content of this site, contact the owner of the domain, not the CentOS Project.

Unless this server is on the centos.org domain, the CentOS Project doesn't have anything to do with the content on this webserver or any e-mails that directed you to this site.

For example, if this website is www.example.com, you would find the owner of the example.com domain at the following WHOIS server:

Feb 26, 2011

Städtereise zum Festival of India nach Wien

Österreich ist einer der beliebtesten Orte für eine Städtereise. Mittlerweile reisen viele Menschen aus den unterschiedlichen Ländern nach Wien, um sich die Stadt und die Sehenswürdigkeiten anzuschauen. Selbst das Festival of India ist ein bekanntes Szenario, bei dem sich viele Urlauber einfinden.

Nachdem sich der schlafende Wirtschaftsriese nun erholt hatte, konnte Wien in dem eigenen Geschäftsbereich, mit zahlreichen Aktionen punkten. Hierzu zählen vor allem die Festivals, die immer in dem Land zu besuchen sind. Landschaften, traumhafte Badestrände und vor allem auch die Kultur, lädt besonders Deutsche Touristen zu einer Städtereise ein. Selbst bei den Indien Reisen haben sich die Umsätze sehr stark gesteigert. Mittlerweile gibt es verschiedene Möglichkeiten, um die Österreich Fuß zu fassen und die Zeit dort zu genießen. Auch auf dem Festival of India haben die Touristen die Möglichkeit, die Kultur kennenzulernen und gleichzeitig einen Urlaub in Österreich zu gestalten. Vom 15. – 31. März geht dieses Festival, welches jedes Jahr in Österreich stattfindet. Seit dem her haben sich viele Touristen in dem Land eingefunden und haben versucht, sich von den Bollywood Streifen und vor allem von der Kultur begeistern zu lassen. Die zahlreichen Auftritt, die während des Festivals gestaltet werden, tragen ebenfalls einen hohen Stellenwert.

Mit indischen Tänzerinnen, verschiedenen Sehenswürdigkeiten und vor allem das Kennenlernen der Kultur, hinterlässt das Festival bei allen Urlaubern einen bleibenden Eindruck. Daher bieten die verschiedenen Auftritte auf dem Festival nochmals einen Einblick in das Land Indien und verbinden dies mit einer schönen und ausführlichen Städtereise.